Ποιοι Είμαστε | Η ομάδα μας

Ποιοι είμαστε

Το φαρμακείο μας ανήκει στην κατηγορία των φαρμακείων που είθισται να τα χαρακτηρίζουμε ως «συνοικιακά φαρμακεία». Το 1973 άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, με υπεύθυνη φαρμακοποιό την Αγγελική Παναγιωτάκη, η οποία είχε ως κύριο μέλημά της να αγκαλιάσει την κοινωνία του Μοσχάτου και να παρέχει απλόχερα τις υπηρεσίες της.

Το 2001, τα ηνία πήρε ο φαρμακοποιός Μάριος Αναγνωστόπουλος, φιλοδοξώντας να ισχυροποιήσει την δυναμική του φαρμακείου και να διευρύνει την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών. Ο Μάριος έδωσε άλλον αέρα στο φαρμακείο σεβόμενος τις αρχές και τις αξίες που είχαν κατακτηθεί μέχρι τότε. Ξεκίνησε με την γενική ανακαίνισή του. Ήθελε έναν χώρο στον οποίο θα μπορούσε κάθε πελάτης να αισθάνεται άνετα και οικεία. Ένα περιβάλλον που θα ενέπνεε εμπιστοσύνη και φιλικότητα. Έτσι και έγινε. Το νέο φαρμακείο κέρδισε άμεσα την εμπιστοσύνη των πελατών οι οποίοι έγιναν στην συνέχεια και φίλοι μας. Μια μεγάλη κοινότητα, μια οικογένεια με αμοιβαία εκτίμηση που όλο και μεγαλώνει.

Το 2006 ο Μάριος ένωσε τις δυνάμεις του με την φαρμακοποιό Δήμητρα Μάστορα η οποία ταυτιζόταν στις απόψεις και την φιλοσοφία του φαρμακείου. Έκτοτε, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης μεγάλωσαν και μαζί και τα όνειρά μας. Έτσι, αντίθετα με το πνεύμα της εποχής αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο το φαρμακείο μας και να εντάξουμε στην ομάδα μας τρεις ακόμα συνεργάτες με εξειδικευμένα καθήκοντα.

Σκοπός ήταν να μπορούν οι πελάτες μας να βρίσκουν όχι μόνο τα φάρμακα που χρειάζονται αλλά και κάθε άλλο προϊόν που βελτιώνει την υγεία και την ομορφιά τους. Έτσι, έγινε το πρώτο μεγάλο άνοιγμα στα καλλυντικά και στα συμπληρώματα διατροφής που αποτελούσαν τότε μια νέα μεγάλη αγορά.

Σήμερα, στο φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε ακόμα και τα πιο δυσεύρετα φάρμακα αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και να συζητήσετε μαζί μας κάθε επιστημονική, φαρμακευτική απορία υγείας. Στον χώρο του φαρμακείου μας, επίσης, λειτουργεί ένα νέο υπερσύγχρονο, Γαληνικό Εργαστήριο ικανό να παρασκευάσει εξατομικευμένα φάρμακα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, ακολουθώντας καλές πρακτικές παρασκευής.

Η ομάδα

Μάριος Αναγνωστόπουλος, Φαρμακοποιός


Σπούδασε στην Φαρμακευτική Αθηνών και μετά ανέλαβε το Φαρμακείο του Μοσχάτου. Λειτουργεί περισσότερο σαν «Μάριος» παρά σαν ένας τυπικός εργαζόμενος στον χώρο της υγείας αφού του αρέσει να δημιουργεί με τους πελάτες του σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας. Το motto του είναι «η δύναμη μας είναι οι άνθρωποί μας», κάτι που φανερώνει την πίστη του στους συνεργάτες του. Κρυφό του όνειρο είναι να μπορέσει το Γαληνικό Εργαστήριο να δώσει θεραπευτικές λύσεις στα φαρμακευτικά κενά της αγοράς. Θα τον βρείτε πάντα πίσω από τον πάγκο. Η επικοινωνία με τους πελάτες τού είναι πολύτιμη.

Δήμητρα Μάστορα, Φαρμακοποιός


Σπούδασε στην Φαρμακευτική Αθηνών και ασχολήθηκε με το marketing σε μια πολυεθνική, φαρμακευτική εταιρία. Ο χώρος, όμως, του φαρμακείου την κέρδισε και έτσι βρέθηκε πίσω από τον πάγκο για να δοκιμάσει την επαφή με τον πελάτη και να εξασκήσει με ακρίβεια τις σπουδές της. Χαρακτηριστικό της; Επιμελείται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Θα ήθελε ιδανικά να υπήρχε θεραπεία για όλες τις ασθένειες για να μπορεί χωρίς τύψεις να ασχοληθεί με τον τομέα των καλλυντικών και της ομορφιάς.


Ορσαλία Κηρύκου, Back Office Manager


Είναι το δεξί χέρι του φαρμακείου και το ακούραστο πνεύμα. Αγαπάει να βρίσκεται πίσω από τον πάγκο και να εξυπηρετεί τους πελάτες αλλά το ίδιο απολαμβάνει να παραλαμβάνει τα φάρμακα και τα υπόλοιπα προϊόντα, να τα προωθεί στα ράφια, και να προλαμβάνει τυχόν ελλείψεις. Στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τα καλλυντικά. Ευγενική και απίστευτα αφοσιωμένη, θα σας απαντήσει σε κάθε απορία και θα σπεύσει να προωθήσει την παραγγελία σας. Το πιο πιθανό είναι να σηκώσει εκείνη το τηλέφωνο όταν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στέλιος Κατσάρης, Χημικός


Τα προηγούμενα χρόνια, συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού. Σήμερα, εργάζεται στο Γαληνικό μας Εργαστήριο ασχολούμενος με την Παρασκευή εξατομικευμένων σκευασμάτων. Η αγάπη του για την χημεία ξεκινάει από πολύ νωρίς καθώς από μικρός ήθελε να γίνει χημικός. Η χημεία σε βοηθά να κατανοείς την δομή της ύλης και της σχέσης μεταξύ των διαφόρων μορφών της και η εφαρμογή της στην φαρμακευτική είναι πολύτιμη. Ο Στέλιος, το νεότερο μέλος της ομάδας μας, είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην δημιουργία ειδικών θεραπειών που σέβονται τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου και μας βοηθάει να προχωρήσουμε την επιστήμη μας ένα βήμα πιο πάνω.

Νίκος Αννάκης, Τεχνικός Φαρμάκων


Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων και Τεχνικός Φαρμάκων, ο Νίκος είναι η ψυχή του φαρμακείου μας ή καλύτερα ο άνθρωπος που φτάνει στην πόρτα σας και μας ενώνει μαζί σας. Κύρια απασχόλησή του είναι ο ειδικός χώρος των Δαπανών Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής και Συσκευών. Άμεσος και αποτελεσματικός δίνει λύσεις όπου χρειάζονται κάνοντας πιο παραγωγικό το έργο μας και πιο εύκολη την ζωή σας. Δεν είναι τυχαίο ότι τον Νίκο μπορείς να τον βρείτε παντού. Από τον πάγκο παραλαβής μέχρι τον χώρο εκτέλεσης συνταγών.