Η κυτταρίτιδα είναι η υπερβολική κατακράτηση νερού και συγκέντρωση λίπους κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας και οφείλεται σε διάφορους λόγους. Οι πιο συνηθισμένοι είναι οι κληρονομικοί παράγοντες, η κακή κυκλοφορία του αίματος, η κατανάλωση λιπαρών, οι ορμονικές διαταραχές και το άγχος σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου.

Η ύπαρξη κυτταρίτιδας στις γυναίκες είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Βέβαια, υπάρχουν και άντρες που υποφέρουν από αυτή. Για να την αντιμετωπίσετε, απαιτείται συνολική προσπάθεια και επιμονή και δεν αρκούν οι 2-3 μήνες πριν το καλοκαίρι για να φέρουν αποτελέσματα.
Υποσχεθείτε, λοιπόν, στον εαυτό σας ότι θα αρχίσετε από αύριο να την πολεμάτε με σθένος και αφήστε τα αποτελέσματα να ορίσουν το τέλος της δράσης σας.

Αρχικά, μειώστε τα λιπαρά από την διατροφή σας και αρχίστε κάποια αερόβια άσκηση που θα σας εξασφαλίσει μυϊκή ενδυνάμωση. Το τρέξιμο και το κολύμπι είναι δύο πολύ καλές εναλλακτικές αν θέλετε να ενεργοποιήσετε άμεσα τον μεταβολισμό σας και να χάσετε θερμίδες.

Απομακρύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας με ειδικά συμπληρώματα αλλά και αποφεύγοντας την καφεΐνη, το ανθρακικό και τα λίπη. Μην αμελείτε να πίνετε 8 ποτήρια νερό την μέρα.

Κόψτε το κάπνισμα που αδυνατίζει τους ιστούς και εμποδίζει την καλή κυκλοφορία του αίματος.

Κάντε, κάθε μέρα, μασάζ με βούρτσα σώματος σε όλο το σώμα επιμένοντας στα σημεία που έχουν πρόβλημα.

Αποβάλλετε το άγχος από την ζωή σας και μάθετε να αναπνέετε σωστά.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και θα σας βοηθήσουν να έχετε ακόμα πιο γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εμείς, σας προτείνουμε:

Elancyl Slim Design Night. Δρα κατά την διάρκεια της νύχτας και υπόσχεται αποτελέσματα που θα απολαύσετε μετά από 8-10 χρήσεις. Η επιτυχία του οφείλεται στο booster νύχτας GP4G που ενεργοποιεί την αποδέσμευση λιπών.

Somatoline Cosmetic- 7 Nights Intensive Slimming. Η χρήση και αυτού του προϊόντος προτείνεται να γίνεται την νύχτα. Υπόσχεται αποτελέσματα σε μια μόλις εβδομάδα και τα καταφέρνει περίφημα με το Bioslim Complex που μειώνει το συσσωρευμένο λίπος και εμποδίζει την συσσώρευση νέου.

Triplleffect Cream-Gel, Frezyderm. Περιέχει καφεΐνη και φωσφολιπίδια που διεγείρουν την λιπόλυση και αποκαθιστούν την όψη της επιδερμίδας. Εργαστηριακές μελέτες, σε άνδρες και γυναίκες, έδειξε αύξηση της σφριγηλότητας σε ποσοστό που αγγίζει το 70%.

Celludestock Serum Flash, Vichy. Προσφέρει αποτέλεσμα που φαίνεται από την πρώτη κιόλας χρήση και περιέχει καφεΐνη, υαλουρονικό οξύ και περλέ λάμψη που ενισχύει την ομορφιά του δέρματος. Προτιμήστε το αν θέλετε να δείτε άμεσα να χάνετε πόντους και να σφίγγει το σώμα σας.

Royal Jelly Cellulite Cream, Dr. Organic. Στηρίζει την υπεροχή του στην σύνθεση με οργανικό, βασιλικό πολτό. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, αποκαθιστά την λιπόλυση, σμιλεύει το σώμα. Ιδανικό για όσους αγαπούν και στηρίζουν τα προϊόντα που δουλεύουν με την δύναμη της φύσης.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε άμεσα τα προϊόντα. Μην ξεχνάτε ότι οι κρέμες έχουν καλύτερα αποτελέσματα όταν εφαρμόζονται 2 φορές την ημέρα, σε καθαρή και απολεπισμένη επιδερμίδα.

(φωτογραφία από American Apparel)