Προνόμια μελών

member-cart-banner

Η Κάρτα Μέλους του Φαρμακείου δημιουργήθηκε από την διάθεση μας να προσφέρουμε ακόμα καλύτερα τις υπηρεσίες μας. Με την Κάρτα Μέλους απολαμβάνετε μόνιμη έκπτωση 20% στα καλλυντικά και 10% στα συμπληρώματα διατροφής. Επιπλέον, για τα μέλη του φαρμακείου μας και μόνο ισχύουν, ανά διαστήματα, έξτρα προσφορές και εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα. Από την δική μας πλευρά, η Κάρτα Μέλους μας παρέχει την δυνατότητα να επικοινωνούμε καλύτερα μαζί σας και να σας ενημερώνουμε για τα νέα του φαρμακείου, για τα νέα προϊόντα αλλά και για τις επισκέψεις Αισθητικών ή Δερματολόγων. Στις επισκέψεις αυτές, οι ειδικοί επιστήμονες των εταιριών που φιλοξενούμε στο φαρμακείο, μελετούν τις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας σας, σας προτείνουν με ακρίβεια τα κατάλληλα προϊόντα και σας προσφέρουν δείγματα για να τα δοκιμάσετε στο σπίτι.

Για να αποκτήσετε την Κάρτα Μέλους συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία. Η κάρτα θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Απόκτησε την κάρτα μέλους

Φύλο: ΆνδραςΓυναίκα

Ηλικία: 18 - 2526 - 3031 - 4041 - 5051 +

Στοιχεία Κατοικίας

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις: NAIOXI

* Τα στοιχεία που καταχωρούνται στην φόρμα προορίζονται για αποκλειστική χρήση του "Σ/Φ Μάριος Αναγνωστόπουλος, Δήμητρα Μάστορα - Φαρμακείο του Μοσχάτου" και σε καμιά περίπτωση δεν γνωστοποιούνται σε τρίτο πρόσωπο σύμφωνα με το νόμο 2472/97 περί προσωπικών δεδομένων. Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε εγγράφως να σας γνωστοποιηθούν τα στοιχεία που σας αφορούν από το αρχείο ή να ζητήσετε να διαγραφούν. Το "Σ/Φ Μάριος Αναγνωστόπουλος, Δήμητρα Μάστορα - Φαρμακείο του Μοσχάτου" θα κρατήσει τα στοιχεία σας στην βάση δεδομένων του φαρμακείου με σκοπό την μελλοντική επικοινωνία μαζί σας, μέσω sms και αποστολής ενημερωτικών εντύπων για τα προνόμια της Κάρτα Πελάτη.